Skyline Pictures, Images and Photos

9926-Eternal dreams and make-believes

BILBRANN OG AMBULANSE TUR (GALAXY)

BILBRANN OG AMBULANSE TUR

Publisert: 12.02.2012 @ 22:29 Kategori: Blogg Comments: 0

Dette har jeg gjort i dag.

 

Bilbrann i Vestby

Fører og passasjer kom uskadet fra bilbrann på E6

 

Brannvesenet kunne lite gjøre da de ankom en bil i full fyr på E6 i Vestby.
Bilen var overtent, og ble følgelig totalskadet. Begge personene i bilen kom uskadet fra brannen, og vraket ble fjernet av Viking.

Follo-politiet opplyser at brannårsak er ukjent, men at saken vil bli etterforsket.

FULL FYR

 

Var på vei til Vestby da motoren på bilen plustelig sluttet å virke og vi måtte stoppe bilen på E6. Chris og jeg skjønte ikke helt hva det var så skjedde helt til han ser det kommer røyk opp av panseret på bilen. Vi titter på hverandre før Chris brått river av seg beltet og ber meg komme meg så fort jeg kan ut av bilen og løpe. Da hadde det nemelig begynt å komme flammer opp av bilen på passasjersiden (der jeg satt). Vi løp ca. 10 meter fra bilen og omtrent 30 sekunder senere står hele bilen i flammer. Jeg fallt sammen i panikk og flink og modig som Chris er, stod han strak i ryggen, passet på meg og snakket med den ENE bilen som hadde stoppet for å hjelpe. Jeg løp opp til denne bilen og spurte om de værsåsnill kunne ringe brannvesenet, for alt lå i bilen, men det hadde de allerede gjort. Omtrent 5 min senere var politi, brannmenn og ambulansje på plass. Bilen og tingene inni kunne ikke reddes, men heeldigvis fikk de flinke brannmennene ut viktige papirer, lommebok og førerkort, pluss noen av sakene jeg (heldigvis) hadde lagt i baksetet. Etter vi hadde fått snakket med politi osv. satt vi på med ambulansen til legevakta i moss.

 

Det som overasket meg mest var at ingen ville stoppe for å hjelpe oss der vi stod langs E6 og prøvde å veie inn biler. Heldigvis var det noen, som jeg desverre ikke vet navnet på, som tok initiativet og hjalp med både trøsting, støtte og varme. Senere stod det 3-4 biler der.
Skulle ønske jeg visste navnet deres, så jeg kunne ringt og takket for hjelpen! 

Ingen kommentarer

Comment