Skyline Pictures, Images and Photos

Life has no meaning if you never really learn how to live.

Fashion (GALAXY)

Kategori: Fashion

LOLITA <3

Publisert: 26.06.2010 @ 22:37 Kategori: Fashion Kommentarer: 3
Ble ett kortkort blogg inlegg i dag også. Var i oslo i dag. Kjempe kos. Møtte Andie, var på desucon og shoppa :3 har gomla Pocky i hele dag :3 I morra skal jeg tilbake på desu også skal jeg være med Andie igjen. Gleder meg.
I oslo ligger er av   yndlingsbutikkene mine, Neo Tokyo, en butikk som selger japanske godterier, klær, cosplay kostymer, bamser, figurer og alt . Kjøpte meg ett underbust skjørt der i dag til 500 kr. Syntes det er så utrolig fint! Kommer til å legge ut bilde av det snart, men har ingen bilder akkuratt nå. Gleder meg til jeg får mere penger, da skal jeg shoppe på bodymap og neo tokyo.
Også må jeg si at jeg elsker Lolita stilen!
legger ut noen kjoler <3
http://i422.photobucket.com/albums/pp305/qutieland/Dear%20Celine/JSK/DCJ0001/IFJ0001B-06.jpghttp://www.milanoo.com/upen/v/200905/Free-Shipping-Black-Sleeveless-Lace-Lolita-Dress-7781-2.jpghttp://i422.photobucket.com/albums/pp305/qutieland/Infanta/Coat/IFC0001/IFC0001R-01.jpghttp://www.japaneselifestyle.com.au/japan_picture/albums/upload/tokyo/harajuku/harajuku_IMG_1137.JPGhttp://www.thelovelyroom.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/05/marymagdalene.jpghttp://atashi.files.wordpress.com/2008/03/stclaop_sh_02.jpg

Hva syntes du om Lolita fashion?
Var du på desucon? Skal du dit i morgen også?

SOMMER TRENDER + HOT/NOT

Publisert: 24.06.2010 @ 19:33 Kategori: Fashion Kommentarer: 4
Første mote inlegget jeg har på bloggen n_n
Nå som sommeren endelig er her, så tenkte jeg skulle ha litt forskjellig sommermote. Solbriller og sommerens trender. Pluss ett par Hot/Not.


TRESKOJeg er ikke fan av tresko moten. Ville ikke gått med det, men hadde jeg måttet velge, så hadde jeg valgt de sorte i midten. De virker veldig tunge og ubehagelige å gå med. NOT frameg. Hva syntes du, Hot/Not?

Bohemske bukser / Harems bukser
Harems bulser har vært 'in' en stund nå, og jeg har sett mange som går med det på forskjellige måter. Jeg har ikke kjøpt en, men veit at mange har det. Jeg kan like det, men det kommer helt ann på måten de blir brukt på / hvordan de er satt sammen med resten av antrekket. Hot/ Not?
Saltvanns hår
Vil du at håret ditt skal se ut som om du nettopp har kommet hjem fra stranda?
Bruk saltvanns spray og bølg håret litt. Jeg syntes det er kjempe søtt, i alle fall hvis du har ett ''hippie hårband'' i håret eller har det fletta. Ha håret litt rufsete om du vil.
                                   (bruker den fra proffs, anbefales!)


Når det kommer til solbriller, så elsker jeg fortsatt Ray Ban's Wayfarers! De er bare ufattelig kule. Med glass, uten glass, røde, gule, svarte, klart glass, mørkt glass.
Alle varianter! Har 4 par selv, men kommer nok til å skaffe meg flerexD


Hva syntes du om noen av sommerens trender?
Hva er HOT, hva er NOT?